Nieuws

Jaarlijkse verkoping op Tuyterplein (6 april 2024)

Beste lezer,
U ontvangt deze e-mail omdat u op een bepaalde manier een bijdrage heeft geleverd aan onze jaarlijkse verkoping. Mede dankzij uw hulp, gift, sponsoring, advertenties, deelname aan de boerenfair en/of uw aankopen, hebben we op 6 april 2024 een prachtige dag gehad met veel zon en bezoekers, en hebben we een indrukwekkend bedrag van 26.000 euro opgehaald.
Aanvankelijk was één specifiek doel voor ogen om te sponsoren, maar door dit overweldigende bedrag zijn we momenteel in overleg met De Schutse om te bepalen hoe we het resterende bedrag het beste kunnen besteden.

Gekozen doel (LINK) : Inrichting sportruimte Woonboerderij Achterberg (€ 12.500,-);
Klik op de 1000017806.mp4 voor een impressie van de opbouw;
Klik op de Boerenfair Foto’s 2024 voor een aantal sfeer foto’s van deze dag.


D.V. 6 april 2024 – Jaarlijkse verkoping op Tuyterplein

Dit jaar hopen we weer een verkoping te houden zoals u van ons gewend bent.

Wij zijn met alle voorbereidingen hard in de weer. Wij hopen dit jaar op het plein naast de Tuyter (naast Winkelcentrum de Crimpenhof) de jaarlijkse verkoping te houden. Deze is gepland op 6 april 2024. Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn en om langs de vele kraampjes te wandelen, ook kunt u een hapje en drankje nuttigen. Denkt u, Wat Leuk maar ik wil wel helpen. U kunt u zicht altijd voor de dag als vrijwilliger aanmelden via het contactformulier op onze site.

Start verkoping: 10.00 uur
Eind verkoping: 15.00 uur
De opbrengst is bestemd voor “De Schutse”.

U bent van harte uitgenodigd.

D.V. Samenzangavond met “Mannenensemble Ethan” o.l.v. Arie van der Vlist

Wij organiseren dit jaar voor het eerst een Psalmzangavond.

een samenzang van niet-ritmische Psalmen met als thema “Psalmen van David”. Dit alles met het koor “Mannenensemble Ethan” en onder leiding van Arie van der Vlist (dirigent) en Jan Rozendaal (orgel).

Locatie: Hersteld Hervormde Kerk te Ouderkerk aan den IJssel
Ds. W. M. van der Linden zal de avond openen en sluiten.
Aanvang: 19.30 uur
Kerk open: 19.00 uur
De collecte is ten bate van De Schutse in Kesteren.

U bent van harte uitgenodigd.

Oktober/November 2023 – Najaarsactie

Ook dit jaar hebben we weer een Najaarsactie.

Vanaf donderdag 26 oktober tot vrijdag 24 november is de webshop open om verschillende producten te bestellen.  Klink in het menu op “winkel” en u kunt bestellen.

Bedankt voor uw bijdrage.

Januari 2023 – Verkoping op Tuyterplein

Dit jaar hopen we  weer een verkoping te houden zoals u van ons gewend bent. wij zijn met alle voorbereidingen hard in de weer. Wij hopen dit jaar op het plein naast de Tuyter (naast Winkelcentrum de Crimpenhof) een jaarlijkse verkoping te houden. deze is gepland op 25 maar 2023. wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn en om langs de vele kraampjes te wandelen, ook kunt u een hapje en drankje nuttigen. Denkt u, Wat Leuk maar ik wil wel helpen. U kunt u zicht altijd voor de dag als vrijwilliger aanmelden via het contact formulier op deze site.

November 2022 – Eerste vergaderingen gepland

Einde van het jaar nadert snel. wij gaan het 3de kwartaal van het jaar altijd beginnen met de voorbereidingen van de verkoping die we in het jaar er op willen organiseren. inmiddels al een aantal vergaderingen gehad en de eerste acties zijn al door het comitee uitgevoerd.  Onder andere zijn de adverteerders voor de folder die we uitgaan brengen verdeeld onder de mensen om te gaan bellen. ook is de datum al bekend en is de aanvraag voor de vergunning naar de gemeente verstuurd. Houdt u ook de site in de gaten voor meer informatie?

Maart 2022 – Nieuwe verkoping

Dit jaar hopen we  weer een verkoping te houden maar dan anders, vanuit uw stoel kunt u de mooiste en lekkerste artikelen bestellen, van de beste kwaliteit. Voor ieder wat wils, neem een kijkje bij de webshop en laat u verrassen.

Koek en gebak gemaakt met liefde en veel plezier door onze bewoners van de Schutse, ook de Home Made houten artikelen mag u niet missen.

Klik, bestel, betaal en u kunt uw bestelling op D.V. Zaterdag 9 April 2022 vanaf 10.00 tot 14.00 uur, onder het genot van een kopje thee/ koffie of een lekker frietje ophalen. Daarnaast is er een 2e hands boekenkraam aanwezig en zijn er kaarten en handgemaakte artikelen te koop gemaakt door de vrouwenvereniging. (pinnen of contant)

Alles op veilige afstand in een goede geventileerde ruime loods.

Maak ons en uzelf blij en steun zo het goede doel.

Tot ziens op ‘De Noord 47A’, krimpen aan de Lek

Februari 2022 – Voorstellen Jan Ploeg

In onze Webshop ziet u inmiddels de nodige artikelen verschijnen. U kunt deze gaan bestellen vanaf D.V +/-  5 maart. Één van de productgroepen willen wij in het bijzonder onder jullie aandacht brengen. Dit is een productgroep waarmee u niet alleen De Schutse steunt maar ook, in het Kader van een Zinvolle dagbesteding, werk geeft aan de bewoners van de Schutse zelf. De Productgroep waar we het nu over hebben zijn de Houtproducten. Het betreft leuke producten die geproduceerd worden door Jan Ploeg. Hij verblijft op De Schutse locatie in Achterberg en daar is hij tevens zelfstandig ondernemer. Jan maakt houtproducten die u ook in onze webshop kunt vinden. Hij doet al deze werkzaamheden in nauw contact met zijn begeleider Henrick. De producten die u bestelt worden door hem zelf geheel met liefde vervaardigd. Van de artikelen die we verkopen van Jan Ploeg gaat ongeveer een kwart naar de Schutse. Uiteraard heeft hij als zelfstandig ondernemer ook zijn kosten voor materiaal en arbeid. U kunt uiteraard ook meer dan alleen wat wij op onze webshop hebben staan kopen maar neemt u hiervoor contact op met houtproducten@schutsekrimpen.nl

Stress willen we vermijden voor Jan, daarom zal i.v.m de levertijd in sommige gevallen even contact met u worden opgenomen.

Januari 2022 – Aanvragen Schutse Magazine ‘écht’

Zou u ook graag het Schutsemagazine willen aanvragen? Dat kan via https://www.deschutse.nu/. Wanneer u via de website van de schutse even een stukje naar beneden scrolt krijgt u onderstaand formulier te zien. Vul dan even uw gegevens in en u krijgt vanzelf meer informatie over het magazine.

December 2021 – Resultaat eindejaars-actie

Het comité wil u hartelijk danken voor uw bestellingen voor deze actie. Door alle bestellingen en de extra giften mochten we het mooie bedrag van ruim €1600 overmaken naar de Schutse. Nogmaals onze hartelijke dank voor uw gaven. We zijn daarnaast ook weer begonnen met een nieuwe actie, dus houdt onze website en andere kanalen in de gaten.

18 November 2021 – Bedankje

“Samen bakken we elke week diverse soorten koeken en taarten op onze bakgroep. Deze producten verkopen wij in onze winkel in Kesteren, maar vaak mogen wij ook deze producten in opdracht maken voor (regio)verkopingen. Onlangs mochten wij diverse producten leveren voor de verkoping van Krimpen aan den IJssel. Nogmaals willen wij jullie daar hartelijk voor danken. Door middel van het bakken van deze producten mogen wij een zinvolle dagbesteding hebben, en zorgen voor goede, kwalitatieve producten!” – Deelnemers De Schutse

16 November 2021 – Actie gestart!

Onze nieuwe eindejaars-actie is gestart. Er zijn weer tal van lekkere producten te verkrijgen. Kijk daarom snel verder in onze webshop. Wij zien uw bestelling graag tegemoet voor 29 november. Mogen we ook weer op u rekenen voor een mooie opbrengst?

6 November 2021 – Nieuwe actie

Binnenkort hopen wij weer een nieuwe actie te starten. Blijf de website, Facebook of Instagram volgen voor updaten wanneer deze actie ‘live’ gaat.

8 Oktober 2021 – Donatieknop

Op de website is tegenwoordig een donatieknop te vinden. Wilt u ons werk en De Schutse steunen dan kunt u dat doen door ‘Doneren’ knop rechtsboven op de website.

27 September 2021 – Projecten

Dit jaar hebben we na afloop van onze plantenactie en de online verkoping een mooi bedrag mogen ophalen. In combinatie met de acties die vorig jaar gehouden zijn hopen we bij te dragen aan diverse projecten van De Schutse. Vorig jaar hebben we vanwege de coronasituatie geen geld overgemaakt, daarom doen we het dit jaar extra. Dit jaar gaat het onder andere om een nieuwe keuken, een tuinset en een set horren.

Als comité willen we u hartelijk dank zeggen voor uw enthousiasme en uw gaven.

6 Augustus 2021 – Evaluatie augustus 2020 – juli 2021

Na een kennismaking met de nieuwe leden van ons comité konden we beginnen met het brainstormen over acties die binnen het coronatijdperk mogelijk waren.  Het was al snel duidelijk dat een verkoping zoals we die normaal gesproken organiseren, niet kunnen organiseren. Na creatief nadenken kwamen we al snel tot diverse leuke ideeën. Als eerste een plantenactie, waarbij we hangzakken en andere plantjes verkochten. En daarna nog een actie via de webshop. Wegens groot succes hebben we hier zelfs twee rondes voor gehouden! Als afsluiter hebben we een evaluatie gehouden van alle acties en ook alweer nagedacht over nieuwe acties in ons nieuwe actiejaar. We weten helaas nog niet of we weer een fysieke verkoping kunnen houden, maar we houden u hiervan op de hoogte.